Contact

Voor meer informatie over het Leids Harmonie Orkest, neem je contact op met onze Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.via telefoonnummer 06-18733825 of stuur je een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Het bestuur van de muziekvereniging het Leids Harmonie Orkest bestaat uit:

Algemeen bestuurslid Ronald van Maanen
    Algemeen bestuurslid Martijn Lens

Repetitie

Het adres van onze repetitieruimte is:

Voorschoterweg 8e
    2324 NE  Leiden

Onze repetitieruimte van het Leids Harmonie Orkest bevindt zich in het gebouw op het Jeugddorp Leiden Zuid-West, naast het Bastion hotel en zwembad De Vliet, bij de T-kruising van de Voorschoterweg en de Churchilllaan, zie onderstaande afbeelding. Op woensdagavond repeteert het orkest van 20.00 tot circa 22.15.

Het gebouw wordt gedeeld met onder andere de motor club de Black Caps. Volg de weg door het stalen hek, bocht naar links. Uitkomend op een parkeerterrein, ligt het gebouw links.

Postadres

Het postadres van het Leids Harmonie Orkest is:

Leids Harmonie Orkest
    T.a.v. M. Heinrichs
    Jaques Urlusplatsoen 197
    2324 KV  Leiden

Website

Voor opmerkingen over de website kun je mailen naar onze Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Op Facebook is het Leids Harmonie Orkest ook te vinden. Volg het orkest door een 'like' of 'vind-ik-leuk' op de pagina!

Het Leids Harmonie Orkest twittert via lhk49.

KvK

De vereniging is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel Den Haag onder nummer 40448522.