• Het orkest

Word vriend(in) van het Leids Harmonie Orkest

Om onze concerten mogelijk te maken, is financiële steun onontbeerlijk. Door 'Vriend(in) van het Leids Harmonie Orkest te worden, kunt u ons direct steunen en daarmee een bijdrage leveren aan het voortbestaan van onze unieke muziekvereniging.

Er zijn verschillende mogelijkheden om ons te ondersteunen:

Verre vriend(in) à € 15 per jaar

Als verre vriend(in) wordt u als eerste per e-mail uitgenodigd voor onze concerten.

Goede vriend(in) à € 30 per jaar

Als goede vriend(in) ontvangt u digitale uitnodigingen voor onze concerten, 2 concertkaartjes per jaar. Uiteraard inclusief een heerlijk kopje koffie of thee.

Beste vriend(in) à € 60 per jaar

Als beste vriend(in) wordt u als eerste per e-mail uitgenodigd voor onze concerten. Daarnaast ontvangt u 6 concertkaartjes per jaar, inclusief kopje koffie of thee.

Eenmalige schenking of sponsoring

Indien u een eenmalige schenking wilt doen aan het Leids Harmonie Orkest of ons wilt sponsoren, neem dan contact op met onze secretaris.

Door vriend(in) van het Leids Harmonie Orkest te worden, ondersteunt u ons orkest en geniet u van onze bijzondere muziek. Word nu vriend(in) en neem contact op met onze secretaris Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. via telefoonnummer (06) 1873 3825 of maak direct geld over naar ons rekeningnummer: NL80 ABNA 0477 5561 16 t.n.v. Leids Harmonie Orkest, onder vermelding van: Vriend(in) van het Leids Harmonie Orkest