Welkom bij de meest wervelende muziekvereniging van Leiden: het symfonisch blaasorkest Leids Harmonie Orkest. Ons orkest is opgericht in 1949 en maakt al meer dan 65 jaar deel uit van het muziekleven in Leiden.

Het Leids Harmonie Orkest is een zittend orkest met een gevarieerd repertoire aan klassieke en moderne composities voor harmonieorkest.

Wij zoeken in het algemeen bijzondere, originele of zelden uitgevoerde werken voor harmonie en willen zo bijdragen aan de herontdekking en herwaardering van fantastische muziek voor symfonisch blaasorkest.

Met enige regelmaat geeft onze harmonie concerten op de Leidse podia en af en toe daar buiten. Ga voor de data met concerten naar ons overzicht van concerten.

Luister naar onze muzikale nieuwsjaargroet !