• Over Ons

Orkest

Het Leids Harmonie Orkest telt ongeveer 40 muzikanten Wij zijn een zittend harmonieorkest met een traditionele maar brede bezetting.

Alle leeftijdsgroepen zijn in ons symfonisch blaasorkest vertegenwoordigd. De gemiddelde leeftijd ligt rond de 35 jaar. Veel leden komen oorspronkelijk van buiten Leiden en voelen zich prima thuis in onze muziekvereniging.

Wij repeteren elke woensdagavond van 20.00 tot 22.15 uur. Tijdens de pauze en na afloop van de repetitie is het gezellig aan de bar. Enkele keren per jaar is er een borrelavond na de repetitie. Traditioneel is onze picknick voorafgaand aan ons Leidse Hout-concert in de zomer.

Voor meer informatie over het lidmaatschap van onze muziekvereniging en vacatures in onze bezetting klik op vacatures.

Winterconcert 2019

december
zaterdag
14